Back to All Events

Stockholm Shoe House


  • Swedish Fashion District 20 Cylindervägen Nacka Strand, Stockholms län, 131 52 Sweden (map)

Stockholm Shoe House etablerades 2009 och blev snabbt skobranschens hjärta. Här finns idag många av de största och mest välkända varumärkena etablerade med permanenta showrooms. Huset är välkomnande, vilket inte minst märks av de fyra expansionerna sedan grundandet och alla de seminarier, fester och de inköpsgrupper som gjort det till sitt, genom att bland annat ha utbildningar för sin personal här. Stockholm Shoe House är ständigt öppet, men se till att just de leverantörer du vill träffa finns på plats när du kommer.

Under modeveckan har Stockholm Shoe House öppet hus, boka tid med de varumärken du önskar träffa.

Earlier Event: May 26
HANDARBETETS VÄNNER GALLERI
Later Event: August 15
Stockholm Showroom