Fashion & Inspiration Seminarium S/S 20

Varmt välkomna till en nylansering av Swedish Fashion Councils seminarium "Fashion & Inspiration” i Borås, Göteborg & Stockholm.

Fashion & Inspiration hjälper dig att navigera och prioritera omvärldens snabba skiften. Vi vill ge dig som designer, kreatör eller inköpare nya tankar, lite grubbel, provokation och kanske en validering av dina egna tankar och idéer. Under seminariet presenteras säsongens viktigaste tendenser, material, färger och livsstilsfenomen samt nya affärsmodeller, konsument- och konsumtionsbeteenden.

Tisdagen den 13 november i Borås

Tid: 14:00-16:00
Plats: Business Gallery, Plan 1 i Textile Fashion Center
Skaraborgsvägen 3A
501 18 Borås


Onsdagen den 14 november i Göteborg

Tid: 14:00-16:00
Plats: Kommer inom kort.


Fredagen den 16 november i Stockholm

Tid och plats presenteras löpande.

1600:- exkl. moms
Sista anmälningsdag: 9 november 2018


I seminariet ingår en summering av nyckelord och inspiration för utvald säsong.
OSA: seminarium(at)swedishfashioncouncil.se
www.swedishfashioncouncil.se/seminarier
Vid frågor, slå oss gärna en signal:+46 (0) 702 62 26 27

Anmälan är bindande och måste avbokas minst 2 veckor innan seminariet.


Om föredragshållarna
Erica Blomberg är Marknadschef på Swedish Fashion Council. Inom företaget arbetar hon med marknadskommunikation, globaliseringsprojekt, digitalisering och hållbarhet med fokus på digital kommunikationsstrategi. Hon projektleder också programmet Swedish Fashion Talents som är Sveriges största talangprogram för framtidens modeföretag.  Erica har en bachelor i Fashion Studies och marknadsföring med inriktning på CSR, digitalisering & mode. Hon har en tidigare bakgrund från såväl IT-branschen som modebranschen.

Sara Winter är en välkänd seminariepresentatör hos Swedish Fashion Council och manager för Skobranschrådet, som är en avdelning under Swedish Fashion Council sedan 2004. Hon har lång erfarenhet i branschen som både inköpare med designansvar, marknadsförare, stylist och PR. Sara föreläser inom mode, livsstil, inredning m.m samt figurerar i bland annat TV och radio.

intin.jpg
webb.jpg
webbfyrkant.jpg
From Soil To Bin 4.0 - HIGG. Invitation.jpg
inbjudan.jpg