Swedish Fashion Pop Up Store feat. Bibliotekstan

259f92e6b1.jpg

Den 24-26 augusti slår dörrarna upp för Swedish Fashion Pop Up Store feat. Bibliotekstan, koordinerat av Swedish Fashion Council i samarbete med Bibliotekstan. I en tillfällig butik på Smålandsgatan presenteras en fantastisk mix av 15 modemärken inom dam, herr och accessoarer. Vi ses där!

Deltagare: 
Holger, RESCHIA, Kerber, LOVALOT, Krista Kretzschmar Jewellery, By Malina, Human Scales, Camilla Wellton, JNNYGRETTVE, F.A.S., EBON LI, PRLE, Malin Henningsson, Hyde’s Spectacles och MES DAMES.

Var: Smålandsgatan 12 (Norrmalmstorg, Stockholm).
När: 24-26 augusti kl 10-19.
Under ”Fashion Night” onsdag den 26 augusti ansluter Isabella Idberg, Freehistoric, Arethé Stockholm, MLTV Clothing och Sofia Eriksson från årets Swedish Fashion Talents, dessutom håller vi dörrarna öppna till kl 22.

<- Tillbaka till: latestnews