SAGT OM OSS

Här listar vi ett urval citat från några av våra kunder och gäster som återkopplat efter olika föreläsningar. Tack för feedback!

"Jag blev fylld av energi och kände en stark önskan att få dela med mig av informationen både till samarbetspartner och kolleger. Jag kommer kunna använda stora delar av detta i min vardag. Jag längtar jag redan till nästa gång."
-Lisa Smed Country, Manager Norge, House Doctor, Nicolas Vahé, Kreafunk & Meraki
"Att få lyssna på SFC omvärldsanalys & samhälliga företeelser var både inspirerande och kunskapsbyggande. Att få en inblick i vad som påverkar människans beteende och med det, vår verksamhet och organisation är otroligt värdefullt."
-Lena Claesson, Design & Category Director, Peak Performance
"En tankeväckande föreläsning om hur man genom kunskap om hur vi lever idag kan lyfta service och försäljning till en ny nivå. Inspirerande!"
-Helene Carlsson, CEO, Grandpa
"Elin Frendberg levererar sina analyser träffsäkert och med en förståelse för helheten som bara den riktigt insatta besitter. Leveransen är trovärdig och entusiasmerande då Elin är en god talare."
- Nina Stark, Designchef, Lindex
"Tusen tack för film- och musiktipsen samt tips på utställningar! Tack även för en mycket inspirerande föreläsning."
-Britta Palmqvist Hugosson, Produktchef, Liljeholmens Stearinfabriks AB
"Elin Frendberg trollband hela gruppen med sina insikter om framtida trender på modemarknaden – något som är ytterst relevant i Dunis designarbete och även materialval."
-Tina Andersson, Director Corporate Marketing & Communications, Duni
"Samarbetet med Swedish Fashion Council är oerhört värdefullt och givande både för oss som arrangör och för våra utställare och besökare. Alltid ett proffsigt bemötande, stort engagemang och fantastiskt entusiasm."
- Åsa Axelson, Projektledare, Precious, Stockholm Nordic Watch & Jewellery Fair