Här hittar du de lediga tjänster & praktikplatser som finns hos oss. 

Praktik på produktionsavdelning sommaren 2018
Som praktikant på produktionsavdelningen hos Swedish Fashion Council kommer du få en aktiv roll i teamet och bli engagerad i stort som smått. Du är en person som tycker om att jobba i grupp men är inte rädd för att ta egna initiativ och arbeta självständigt utifrån brief. Du är målmedveten, gillar att jobba i ett högt tempo samt har ett brinnande intresse för designindustri och opinionsbildning. Då vi arbetar med kommande säsonger är det av vikt att du har ett stort intresse för samhällstendenser och trender, särskilt inom mode och interiör.

Kriterier
• Du har, eller studerar, en eftergymnasial utbildning inom mode/design
• Mycket goda kunskaper i engelska
• Kunskaper i; InDesign, Photoshop, Word & Power Point
• God analysförmåga
• Vi ser helst att praktikperioden är på minst 8 veckor

Låter detta som du? Maila ditt CV och personligt brev till till sofiali(at)swedishfashioncouncil.se

Praktik på Skobranschrådet hösten 2018
Som praktikant hos oss medverkar du i den löpande verksamheten och är delaktig i våra projekt. Arbetsuppgifter sträcker sig från att assistera vid eventplanering, uppdatering av sociala medier, arbeta med pressklipp, showroompresentation och produktutlåningar. Mediarelationer är en viktig del i vårt dagliga arbete och vi arbetar väldigt nära journalister och stylister från all typ av media. Vi söker dig som är en glad och utåtriktad person med känsla för teamwork! Vi ser gärna att du är en person som läser en eftergymnasial utbildning inom pr/ /kommunikation eller mode.
Kunskaper i Photoshop och InDesign är meriterande.

Du ska klara av att ha många bollar i luften, tycka om att arbeta med människor och brinna för strategisk kommunikation - traditionell såväl som sociala medier. Som en del av vårt team är det därför viktigt att du är flexibel, organiserad, serviceminded och framförallt tar initiativ.

Maila ditt CV och personligt brev till info(at)skobranschradet.se

 

Praktik på marknadsavdelningen hösten 2018 med start i september
Som praktikant på marknadsavdelningen hos Swedish Fashion Council kommer du få en aktiv roll i teamet och bli engagerad i stort som smått. Du är en person som tycker om att jobba i grupp men är inte rädd för att ta egna initiativ. Du är målmedveten och gillar att jobba i ett högt tempo. Som en del av vårt team är det viktigt att du är flexibel, organiserad, serviceminded och framförallt att du har ett brinnande för strategisk kommunikation. 

Kriterier

·       Du har, eller studerar, en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring
·       Du har, eller studerar, en universitetsutbildning eller motsvarande
·       Goda kunskaper inom sociala medier
·       Baskunskaper i; InDesign, Photoshop, Word, Power Point & Excel
·       Praktikperioden är på minst 3 månader

Låter detta intressant? Skicka ditt CV och personligt brev till erica(at)swedishfashioncouncil.se