Praktik på Skobranschrådet våren 2019
Som praktikant hos oss medverkar du i den löpande verksamheten och är delaktig i våra projekt. Arbetsuppgifter sträcker sig från att assistera vid eventplanering, uppdatering av sociala medier, arbeta med pressklipp, showroompresentation och produktutlåningar. Mediarelationer är en viktig del i vårt dagliga arbete och vi arbetar väldigt nära journalister och stylister från all typ av media. Vi söker dig som är en glad och utåtriktad person med känsla för teamwork! Vi ser gärna att du är en person som läser en eftergymnasial utbildning inom pr/ /kommunikation eller mode.
Kunskaper i Photoshop och InDesign är meriterande.

Du ska klara av att ha många bollar i luften, tycka om att arbeta med människor och brinna för strategisk kommunikation - traditionell såväl som sociala medier. Som en del av vårt team är det därför viktigt att du är flexibel, organiserad, serviceminded och framförallt tar initiativ.

Maila ditt CV och personligt brev till info(at)skobranschradet.se

 

Praktik på marknadsavdelningen
Som praktikant på marknadsavdelningen hos Swedish Fashion Council kommer du få en aktiv roll i teamet och bli engagerad i stort som smått. Du är en person som tycker om att jobba i grupp men är inte rädd för att ta egna initiativ. Du är målmedveten och gillar att jobba i ett högt tempo. Som en del av vårt team är det viktigt att du är flexibel, organiserad, serviceminded och framförallt att du har ett brinnande intresse för strategisk kommunikation. 

Kriterier

·       Du har, eller studerar, en universitetsutbildning eller motsvarande
·       Goda kunskaper inom sociala medier
·       Baskunskaper i; InDesign, Photoshop, Word, Power Point & Excel
·       Flytande i svenska och engelska är obligatorisk

Praktikperioder 2019
- Mars - augusti (semester i juli)
- September - Februari

Låter detta intressant? Skicka ditt CV och personligt brev till erica(at)swedishfashioncouncil.se