Den nya interiörguide för S/S 2020 är ute. Guiden belyser de mest relevanta designfenomenen, tendenserna, samt interiöra och produktbaserade projekten för säsongen.

Med utgångspunkt ifrån två teman, Space is the Place och Material World, är guiden uppdelad i en material- och inspirationsdel per tema. Materialdelen har utökats för att ge smakprov på bland annat viktiga former, detaljer, tekniker, färger och mönsterbilder medan inspirationsdelen fortsätter vägleda er genom säsongens nyheter.

I Space is the Place balanseras traditionell spiritualitet med teknologiska innovationer, och vi ser neoexpressionistiska uttryck med starka influenser från Jean-Michel Basquiats färgglada motiv och experimentella former. Arkaiska linjer och mjuk geometri med tydlig hantverkskänsla påminner oss om att vi är ett och gränsen mellan den digitala och verkliga världen börjar suddas ut då renderade uttryck tar allt större plats. I Material World hyllas estetiken från Arts and Crafts-eran från det tidiga 1800-talet med dess känsla för hantverk, dekoration och rustika formelement och stort fokus läggs på att hållbara alternativ ska tillämpas i praktiken.

Beställ ditt exemplar här