INTERIOR GUIDE

Inredningstendenserna går idag i allt snabbare cykler och börjar närmast ta sig an modets snabba förändringstakt. Den här guiden kan hjälpa dig att navigera och prioritera omvärldens snabba flöde och du kan använda den som en verktygslåda, inspirationsmaterial eller ett affärsredskap. I guiden hittar du inspiration kring inredning och visual merchandise. Guiden fokuserar på tre teman som var och en innehåller en beskrivande texter, nyckelmaterial och inspiration. Säsongens färgkarta är indelad i färghierarkier som följer NCS och Pantone TCX.

Guidens användningsområde är brett och kan plockas fram i olika skeden inom kommersiell och kreativ verksamhet från idé till produktion och i slutändan sälj och marknad.

Texter finns på svenska och engelska. 

Aktuell säsong S/S 18

Säsongen präglas av återskapande av minnen, förgänglighetens skörhet och sinnenas revansch. Att minnas det förflutna, använda det vi har och med hjälp av det ta ett språng in i framtiden.

Guiden kan beställas som lösnummer eller i abonnemang som löper under ett år och faktureras en gång per säsong (Spring/Summer och Autum/Winter). I abonnemang ingår ett digitalt inlogg där allt material finns att tillgå.

DELUXE package: 9 500 SEK/säsong
Innehåller Interior guide, värde 7 000 SEK, vår övergripande Inspiration guide, värde 9 000 SEK, samt våra Rapporter med omvärldsbevakning från mässor och visningar. Ca 15-20 st /säsong (värde 3 500 SEK).

BASIC package: 6 500 SEK/säsong
Innehåller Interior guide, värde 5 700 SEK våra Rapporter med summeringar av viktiga händelser inom mode, livsstil och inredning som modeveckor, utställningar, mässor, konst- eller kulturhändelser. Ca 15-20 st /säsong (värde 3 500 SEK).

MINI package: 5 700 SEK/säsong
Innehåller: Interior guide i tryck format inkl. inredningsfärgkarta

 Lösnummer: 7 000 SEK

Autumn/ Winter 18-19 levereras i september

För löpande uppdateringar finns Rapporter

 

Kontakt: 
Erica Blomberg, Marketing Coordinator
+46 (0)702 62 26 27
erica(at)swedishfashioncouncil.se