INSPIRATION GUIDE

I vår globala värld har allt blivit sammankopplat och växelverkar. Influenser och tendenser hämtas från alla världens hörn.  Materialet ”Inspiration" handlar om de övergripande tendenser i vår omvärld och har referenser till såväl mode, mat, inredning och livsstil som nya konsumtionsvanor. Guiden hjälper dig att navigera och prioritera omvärldens snabba tendenser samt få en förståelse för vår samtid och dess utveckling. Guiden är indelad i olika teman med tydliga färgkartor till respektive del.

Texter finns på svenska och engelska.

Aktuell säsong Höst/Vinter 18-19
Vi välkomnar en ny säsong präglad av mobilitet och samhörighet, där gränserna vi sätter utforskas och omvärderas. En ny tids nomader rör sig fritt över vidderna och i städerna utforskar vi tech ninjas, vår urbana närmiljö. Ålder och tid spelar en viktig roll och vi lockas till lika delar av det mogna ställningstagandet, som den naiva friheten ungdomskulten står för. Med många perspektiv står allt i förändring.

Vår/Sommar 2018
Säsongen präglas av återskapande av minnen, förgänglighetens skörhet och sinnenas revansch. Att minnas det förflutna, använda det vi har och med hjälp av det ta ett språng in i framtiden.

Guiden kan beställas som lösnummer eller i abonnemang som löper under ett år och faktureras en gång per säsong (Spring/Summer och Autumn/Winter). I abonnemang ingår ett digitalt inlogg där allt material finns att tillgå. Levereras i april-maj för höst/vinter och oktober-november för vår/sommar.

DELUXE package: 9 500 SEK/säsong
Innehåller Inspiration guide, värde 9 000 SEK, Fashion eller Interior guide, värde 7 000 SEK, samt våra Rapporter med omvärldsbevakning från mässor och visningar. Ca 15-20 st /säsong (värde 3 500 SEK).

BASIC package Lifestyle: 7 000 SEK/säsong
Innehåller Inspiration guide, värde 9 000 SEK, våra Rapporter med summeringar av viktiga händelser inom mode, livsstil och inredning som modeveckor, utställningar, mässor, konst- eller kulturhändelser. Ca 15-20 st /säsong (värde 3 500 SEK).

MINI package: 6 500 SEK/säsong
Inehåller: Interior guide tryckt format inkl. inredningsfärgkarta.    
 

Lösnummer: 9 000 SEK

För löpande uppdateringar finns Rapporter

 

Kontakt: 
Erica Blomberg, Marketing Coordinator
+46 (0)702 62 26 27
erica(at)swedishfashioncouncil.se