FASHION GUIDE

Materialet  ”Fashion" är en konkret och koncentrerad guide kring modebilden. Guiden bygger på ett fåtal specifika teman med färgkartor indelade i färghierarkier. Den innehåller även silhuetter, attentionsidor, nyckelplagg och mönstersidor. Allt för att materialet ska fungera som en konkret verktygslåda för er att identifiera, sortera, och prioritera bland tendenser, färger och siluetter i ert kreativa och affärsmässiga arbete. Guidens användningsområde är brett och kan plockas fram i olika skeden inom kommersiell och kreativ verksamhet, från idé till produktion och i slutändan sälj och marknadsföring.

Säsongernas färgharmonier tematiskt med separat färgkarta i Pantone.  

Materialet är säsongsbetonat och finns alltid att tillgå på vår webb med personlig inloggning för dig och dina medarbetare.

Texter finns på svenska och engelska.

Aktuell säsong Höst/Vinter 18-19
Säsongen bär med sig en lekfullhet och upptäckarglädje där gränserna för vad som anses vara mode flyttats. Med hög grad av styling-lusta blandas stilar med historiska och geografiska referenser fritt med varandra.

Vår/Sommar 2018
Säsongen präglas av återskapande av minnen, förgänglighetens skörhet och sinnenas revansch. Att minnas det förflutna, använda det vi har och med hjälp av det ta ett språng in i framtiden.

Guiden kan beställas som lösnummer eller i abonnemang som löper under ett år och faktureras en gång per säsong (Spring/Summer och Autum/Winter). I abonnemang ingår ett digitalt inlogg där allt material finns att tillgå. Materialet produceras 2 ggr/år och levereras i april-maj för höst/vinter och oktober-november för vår/sommar.

DELUXE package: 9 500 SEK/säsong
Innehåller Interior guide, värde 7 000 SEK, vår övergripande Inspiration guide, värde 9 000 SEK samt våra Rapporter med omvärldsbevakning från mässor och visningar. Ca 15-20 st /säsong (värde 3 500 SEK).

BASIC package: 6 500 SEK/säsong
Innehåller Interior guide, värde 7 000 SEK, våra Rapporter med summeringar av viktiga händelser inom mode, livsstil och inredning som modeveckor, utställningar, mässor, konst- eller kulturhändelser. Ca 15-20 st /säsong (värde 3 500 SEK).

MINI package: 5 700 SEK/säsong
Inehåller: Fashion guide i tryckt format inkl. inredningsfärgkarta.     

Lösnummer: 7 000 SEK

För löpande uppdateringar finns Rapporter

 

Kontakt: 
Erica Blomberg, Marketing Coordinator
+46 (0)702 62 26 27
erica(at)swedishfashioncouncil.se